Medewerker bediening

Solliciteer nu

Medewerker Bediening

Werk jij het liefst in een omgeving waar vakanties nooit eindigen? Breng jij niet alleen gerechten, maar ook een glimlach aan tafel? Dan is het duidelijk, wij hebben JOU nodig! Geen ervaring? Geen probleem, wij nemen je graag mee in de geheimen van ons fantastische vak.

Wat ga je doen?

Stel je voor, jij de held van de horeca, omringt door een groep collega’s die er samen voor zorgen dat iedere gast denkt, ‘was ik hier maar iedere dag’. Daar zorg je niet alleen met het horecateam voor, maar je werkt met alle andere afdelingen van het park samen om te zorgen voor een glimlach bij de gast.

Jij begroet gasten en zorgt ervoor dat jouw tafels schoon en netjes opgeruimd zijn. Je houdt niet alleen de tafels netjes, maar jij bent ook onze bedieningsheld die moeiteloos tussen de tafels en de spelende kinderen door glipt om drankjes en gerechten te serveren.

Bij de gastenservice ben jij diegene die vragen beantwoord en reserveringen voor het restaurant en de bowlingbaan aanneemt. Gastvrijheid is niet zomaar een woord, het is ons geheime ingrediënt!

Als vaste medewerker ben jij de rechterhand van de 1ste medewerkers. Samen sturen jullie de weekend- en vakantiekrachten aan en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Wanneer je bij ons komt werken:

Betekend dat een heleboel extra voordelen en een positieve werkomgeving! 
 • Krijg je een arbeidsovereenkomst van minimaal 7 maanden, met de intentie om dit te verlengen;
 • Heb jij inspraak in je rooster;
 • Vergoeden wij jouw reiskosten met €0,23 per km vanaf 10 km enkele reis met een maximum van €300 per maand;
 • Onze personeelsfeesten? Legendarisch! Je zult nog jaren na praten over het eindfeest en over de bbq die wij organiseren;
 • Je salaris? Netjes in lijn met de CAO Horeca schaal V (€2344,62 - €2802,03);
 • Gratis zwemmen, adventure golf en hyperbowling zijn inbegrepen. Daarnaast krijg je ook veel korting op vakanties bij @Leistert. Dat noemen we nog eens 'werken met voordelen'!

Waar kom je te werken?

Recreatiepark de Leistert is een 5* vakantiepark gelegen in het hart van Midden-Limburg, tussen de Peel en de Maas. Dit familiepark biedt alles, maar dan ook écht alles, voor dat heerlijke vakantiegevoel: samen plezier maken, onthaasten en tijd voor elkaar. Van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows.

En laten we niet vergeten, onze horeca, en niet zomaar een horeca, maar 4 verschillende soorten horecapunten op een recreatiepark waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Bij ons is de horeca net zo belangrijk als de ham en kaas op een tosti.

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

 • Je moet wel een beetje van kletsen houden, want we houden van gezelligheid met de gasten;

 • Je komt te werken op een vakantiepark, daar hoort ook werken in de avonden en weekenden bij;

 • Je bent stressbestendig, collegiaal en je loopt net een stapje harder als dit nodig is;

 • Je vindt het leuk om op meerdere horecapunten te werken, dit brengt je diversiteit in het werk;

 • En als je nog niet genoeg keuzestress hebt, mag je ook nog kiezen tussen parttime of fulltime werken. Wij zijn flexibel dus laten we praten over jouw wensen.

Solliciteren?

Dus, als je ooit hebt gedroomd van werken op een plek waar vakanties nooit eindigen en waarbij de horeca het kloppend hart is van het park, twijfel dan niet en solliciteer direct!