whatsapp
Gezellige sfeer
Persoonlijke ontwikkeling
Opleidingsmogelijkheden
Vrijheid

Onze cultuur: dat waar je ons (nog niet) van kent

Via Verde Grillo Bediening 36
20230425 Zwembad 1
IMG 2493
230418 header medewerker keuken 3
Technische dienst slagboom

Onze kernwaarden

Wij verbinden, verrassen en lachen

Verbinden, verrassen én lachen, daar staan wij voor! Naar onze gasten, maar zeker ook als collega’s onder elkaar. Binnen de Leistert geloven we dat onze medewerkers net zo belangrijk zijn als onze gasten. Door medewerkers in hun kracht te zetten, de regie te laten voeren over hun eigen werkgeluk en ze te helpen in hun ontwikkeling geloven we dat onze medewerkers het verschil gaan maken.

We herkennen gemotiveerde en betrokken medewerkers. Medewerkers hoeven niet perfect te zijn, we leiden graag (verder) op. We geven onze medewerkers kaders, maar hoe ze binnen deze kaders bewegen bepalen ze zelf. Vrijheid vinden we belangrijk, net als eigenaarschap. Dit kan leiden tot fouten, maar zo zien wij dit niet. Fouten maken mag, mits we hier (allemaal) van kunnen leren! Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf. Kortom, jouw lach maakt onze dag!

Onze 6 beloftes aan jou als medewerker

IMG 9167
1

We leren van onze fouten!

We zijn niet perfect, dus er worden fouten gemaakt.

Als je moed hebt om een fout toe te geven, wordt die openheid gewaardeerd en beloond. We stellen vragen, zonder te oordelen, om de situatie te begrijpen. Fouten maken is menselijk en niet erg; het biedt juist kansen tot groei. Samen zoeken we naar oplossingen en bespreken we leerpunten.

IMG 6964
2

We belonen ondernemerschap!

Zet dat stapje extra.

We moedigen initiatief aan door het te complimenteren. We stimuleren onze medewerkers om verder te kijken en te ontdekken wat ze nog meer kunnen bijdragen. En we vragen je waar je je nog verder in wil ontwikkelen, want groei is een essentieel onderdeel van ons bedrijfscultuur.

Foto werk en prive balans
3

We hebben persoonlijke aandacht!

We letten op werk/privé balans.

Als we merken dat een collega het moeilijk heeft, stappen we proactief op hen af. Als dat niet genoeg is, werken we samen aan oplossingen. We luisteren naar de behoefte van iedere collega en gaan mee in het gewenste tempo.

240202 HRM
4

Medewerkers zijn net zo belangrijk als gasten!

We bieden een luisterend oor

We groeten iedere collega. Als we merken dat iemand roddelt of oordeelt spreken we diegene aan. We bieden onze hulp aan, niet alleen aan directe collega’s van de afdeling maar ook Leistert breed. We stellen vragen en we passen onze communicatie op elkaar aan.

IMG 2573
5

We weten namelijk dat we samen verder komen!

We werken samen en complimenteren elkaar

We werken graag samen, niet alleen binnen de afdeling maar ook afdeling overstijgend. Soms betekent dat iets meer werk voor de ene afdeling, maar in het Leistert belang gaan we er voor. De complimenten ontvangen we dan ook graag samen! 

IMG 8208
6

Lachen is belangrijk op de Leistert!

We vieren successen en zorgen voor plezier in ons werk

We staan stil bij successen, vieren het samen en maken er een speciaal moment van. We geven ruimte aan lachen en benaderen situaties met humor. We nemen onszelf niet te serieus, waardoor we een positieve sfeer creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Volg ons

Onze socials

Sfeer en beleving

Plaza Restaurant Via Verde 2023 14
Pluck en Pien bij de Leistert
IMG 8208
IMG 8188
Via Verde Grillo Bediening 36
Buitenhofdeleistert buiten278
Facilitair 1
Receptie Entree 11
Groepsfoto 2
IMG 2573
Recreatie 8
IMG 6964
20230425 Zwembad 2
231027 Header bediening 3
IMG 3035
20231107 de Leistert Eindfeest 0101 mr
20231107 de Leistert Eindfeest 0040 mr
20231107 de Leistert Eindfeest 0017 mr
IMG 3713