whatsapp

Filters

Type baan

Bevestigen
Zoeken en filters
  Alle filters wissen
  Via Verde Grillo Bediening 11

  Medewerker bediening (weekenden en vakanties)

  Horeca
  € 7,08 - € 16,54
  0 - 38 uur

  Werk jij het liefst in een omgeving waar vakanties nooit eindigen en breng jij niet alleen gerechten, maar ook een glimlach aan tafel? Dan is het duidelijk, wij hebben JOU nodig! Geen ervaring? Geen probleem, wij leren je de geheimen van ons fantastische vak.

  IMG 5488

  Medewerker bediening

  Horeca
  € 2.344,62 - € 2.802,03
  24 - 38 uur

  Werk jij het liefst in een omgeving waar vakanties nooit eindigen en breng jij niet alleen gerechten, maar ook een glimlach aan tafel? Dan is het duidelijk, wij hebben JOU nodig! Geen ervaring? Geen probleem, wij leren je de geheimen van ons fantastische vak.

  230418 header medewerker keuken 2

  Medewerker keuken (weekenden en vakanties)

  Horeca
  € 7,08 - € 16,54
  0 - 38 uur

  Kun jij toveren met smaken en geuren in de keuken of ben je meer een held(in) in het gevecht tegen de afwasberg? Dan is het duidelijk: Wij hebben jou nodig! Geen ervaring? Geen probleem, wij leren je graag de geheime ingrediënten van ons vak.

  Via Verde Grillo Keuken

  Kok

  Horeca
  € 2.543,46 - € 3.039,68
  38 uur

  Houd jij van koken en wil jij nu aan de slag in de keuken? Ben jij klaar om onze gasten te betoveren met jouw fantastische gerechten? Dan is het duidelijk, wij hebben JOU nodig! Geen ervaring? Geen probleem, wij nemen je graag mee in de geheimen van ons fantastische vak.

  Darwin 05

  Medewerker Schoonmaak

  Horeca
  € 2.248,56 - € 2.386,19
  20 - 24 uur

  Ben jij een vroege vogel, en wil jij aan de slag voordat de rest van het park ontwaakt? Dan is het duidelijk, wij hebben JOU nodig! Geen ervaring? Geen probleem, wij leren je alle geheimen van ons prachtige vak.

  Via Verde Grillo Bediening 34

  BBL Opleiding Hospitality

  Horeca
  24 - 38 uur

  Wil jij de opleiding Hospitality volgen maar heb jij geen zin in lange dagen in een klaslokaal? Dan hebben wij jou nodig! Kom de opleiding bij ons op het park volgen!

  Open sollicitatie

  Chips! Staat er geen vacature meer open of staat jouw droomjob er niet tussen?
  Geen paniek! Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die de Leistert een stukje mooier willen maken. 

  Wie niet waagt, die niet wint! Dus trek de stoute schoenen aan en stuur ons je open sollicitatie. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, bijbaan of een stage, solliciteer gerust en we kijken graag samen naar de mogelijkheden. Tot snel!

  Open sollicitatie

  Zo maak je indruk

  5 gouden sollicitatie tips

  Eerste indruk 2 eps

  Eerste indruk telt

  Het klinkt als een open deur, maar het is de eerste indruk die telt. Wanneer jij op tijd bent laat je zien dat jij je aan afspraken houdt. Zorg ervoor dat je schone kleding draagt en nette schoenen aan trekt.

  Bereid je goed voor 3 svg

  Bereid je goed voor

  Neem pen en papier mee zodat je punten kunt opschrijven. Lees de vacature nog goed door en noteer van te voren vragen over de organisatie die je kunt stellen.

  Maak het gesprek persoonlijk 3 svg

  Maak het gesprek persoonlijk

  Vertel over je successen in je vorige baan, opleiding of uit je leven. Zorg dat je sterke en zwakke punten kunt aankaarten en kan onderbouwen met praktijkvoorbeelden.

  Verdiep je in de organisatie svg

  Verdiep je in de Leistert

  Stel vragen en zorg dat je zoveel mogelijk informatie over het bedrijf weet voordat je het gesprek in gaat. Bekijk op het internet wat de Leistert precies doet en welke producten en diensten het heeft.

  Masker svg

  Blijf jezelf

  Misschien wel het meest belangrijke als laatst. Maak er geen toneelstukje van. Blijf oprecht en dichtbij jezelf, want als jij jezelf anders voordoet dan dat je bent valt dat wel op.