Ploegleider zwembad

Solliciteer nu

Ploegleider zwembad

Ben jij enthousiast, spontaan, gastgericht en houd jij het overzicht? Zet jij net dat extra stapje om onze gasten van de zwembaden te laten genieten? Dan zijn wij op zoek aar jou! Nog geen werkervaring in het zwembad? Geen probleem! We leren je graag meer over ons mooie vak. 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat gasten van onze zwembaden kunnen genieten. Je komt in contact met de gasten en beantwoord hun vragen. Daarnaast zorg je dat gasten veilig kunnen zwemmen in een schoon zwembad en onderneem je op gepaste manier actie wanneer nodig.

Als ploegleider heb je op de werkvloer een leidinggevende rol richting collega’s. Je stuurt ze aan, geeft ze uitleg en coacht waar nodig. Je denkt mee over de werkprocessen en protocollen.

Waar kom je te werken?

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows.

Het zwembad is een belangrijk onderdeel van het park. In het binnen- en buitenbad laten we onze gasten genieten van al het waterpret dat we te bieden hebben.

Wat krijg je van ons: 

  • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met intentie om dit te verlengen;
  • Een salaris conform CAO Recreatie schaal 5, maar ook veel extra’s o.a: gratis zwemmen en adventure golf en 50% korting op je vakantie @Leistert. Daarnaast organiseren wij de tofste personeelsfeesten en een personeels barbecue.
  • Reiskostenvergoeding >10 km enkele reis, met een maximum van netto € 300,- per maand
  • Een pensioensregeling bij ABP
  • Bedrijfskleding

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

  • Je werkt graag samen met je collega’s;

  • Je maakt graag een praatje met de gasten, maar durft ze ook aan te spreken indien nodig;

  • Je vindt het niet erg om te werken wanneer andere vakantie hebben;

  • Je staat ervoor open om een EHBO en ZRZ (zwemmend redden voor zwembaden) diploma op onze kosten te behalen wanneer je deze nog niet hebt;

  • Je kunt ervoor kiezen parttime of fulltime te werken. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Ploegleider zwembad? Dan horen we graag van je!