Opleiding Hospitality

Solliciteer nu

Opleiding Hospitality, werken én leren!

Binnen het maatwerktraject dat wij samen met het Summa College en Vebego hebben opgezet kun jij leren én werken tegelijk! Dit doe je allemaal in of dichtbij de praktijk: daar waar het gebeurd. Een docent van het Summa College komt naar de Leistert en begeleid je waar nodig, daarom noemen we dit maatwerk. 

Je start met een onboardingsfase, hierbij maak je kennis met de organisatie, met andere leerlingen en leer je meer over het werken op een recreatiepark. We nemen je ook mee in een stukje cultuur en ondernemend gedrag. In tussen werk je al in bijvoorbeeld de bediening, de keuken of de schoonmaak. 

In de volgende fase leggen we de focus op de Nederlandse taal en kun je al praktijkverklaringen gaan behalen. In de laatste fase kun je nog meer certificaten of een volledig niveau 2 diploma behalen. Afhankelijk van je leerroute ben je met het volledig traject 2 tot 3 jaar bezig. Maar uiteraard is het ook mogelijk om lekker aan de slag te gaan als je een aantal praktijkverklaringen op zak hebt, samen bepalen we tot hoe ver je wil groeien!

Wanneer je bij ons komt werken en leren:

  • Krijg jij een opleidingstraject op maat in de Hospitality;
  • Begin je met een onboardings traject van ongeveer 3 maanden;
  • Kun je praktijkverklaringen behalen;
  • Kun je certificaten behalen die je kunt in wisselen voor een keuzedeel om uiteindelijk een mbo niveau 2 te behalen.
  • Jij krijgt betaald en wij betalen je opleidingskosten;
  • Kun je wonen op het park wanneer je te ver weg woont.
  • Kun je werken vanaf 24 uur per week, tijdens de onboarding is het ook mogelijk wat minder uren te werken, bijvoorbeeld 16 uur.

Voor wie is dit maatwerk traject geschikt? 

In principe kan iedereen die interesse heeft en gemotiveerd is instromen. Juist doordat het een maatwerktraject is kijken we vooral naar wat de leerling nog nodig heeft. Heb je een 'rugzakje', wat extra begeleiding nodig of ben je bijvoorbeeld statushouder? Ook dan nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken.  Twijfel je? Mail dan vooral even naar werken@leistert.nl dan bespreken we de mogelijkheden.

Waar kom je te werken? 

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows.

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!


Solliciteren?

Heb jij interesse in dit opleidingstraject? Of wil je meer informatie? Je kunt altijd even een mailtje sturen naar werken@leistert.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op. Direct solliciteren kan ook!