Medewerker zwembad

Solliciteer nu

Medewerker zwembad

Werk je het liefst het hele jaar door in een korte broek met tropische temperaturen? Ben jij goed in het houden van een oogje in het zeil? Dan is het duidelijk: we hebben JOU nodig! Geen ervaring? Geen probleem, we dompelen je graag onder in de geheimen van ons geweldige vak.

Wanneer je bij ons komt werken:

Betekent dat een heleboel extra voordelen en een positieve werkomgeving!

 • Krijg je een arbeidsovereenkomst van een jaar, met de intentie om dit te verlengen;

 • Heb jij inspraak in je rooster:

 • Vergoeden wij jouw reiskosten met €0,23 per km vanaf 10 km enkele reis met een maximum van €300 per maand;

 • Onze personeelsfeesten? Legendarisch! Je zult nog jaren na praten over het eindfeest en over de bbq die wij organiseren;

 • Een pensioenregeling bij het ABP waarbij wij als werkgever 70% betalen en jij maar 30%;

 • Je salaris? Netjes in lijn met de CAO Recreatie namelijk €2274,59 - €2741,79.

  Maar wacht, er is meer! Gratis zwemmen, adventure golf en hyperbowling zijn inbegrepen. Daarnaast krijg je ook veel korting op vakanties bij @Leistert. Dat noemen we nog eens 'werken met voordelen'!

Wat ga je doen?

Stel je voor: jij, de held van het zwembad, omringd door een groep collega's die samen zorgen voor het ultieme zwemplezier!

Jij begroet gasten met een glimlach, beantwoord hun vragen en met jouw schoonmaaktalent zorg je ervoor dat gasten in een schoon zwembad kunnen zwemmen en spelen. Veiligheid staat voorop, je hebt oog voor elke ongewone plons of duik.

Als vaste medewerker ben jij de rechterhand van de shiftleaders. Samen sturen jullie de weekend- en vakantiekrachten aan en zorgen ervoor dat het team soepeler loopt dan de glijbaan op een hete zomerdag.

Waar kom je te werken? 

Recreatiepark de Leistert is een 5* vakantiepark gelegen in het hart van Midden-Limburg, tussen de Peel en de Maas. Dit familiepark biedt alles, maar dan ook écht alles, voor dat heerlijke vakantiegevoel: samen plezier maken, onthaasten en tijd voor elkaar. Van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows.

En laten we het niet vergeten, het zwembad! Ons zwembad is als het kloppende hart van het park, zowel binnen als buiten. We laten onze gasten genieten van waterpret waar iedereen van droomt.

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

 • Je moet wel een beetje van kletsen houden, want we houden van gezelligheid met de gasten. Maar hé, we verwachten ook dat je ze aanspreekt als dat nodig is.

 • Heb jij nog geen EHBO en/of ZRZ (zwemmend redden voor zwembaden) diploma? Dan mag jij die gaan behalen, en raad eens? Wij betalen de rekening.

 • Je komt te werken op een vakantiepark, daar hoort ook werken in de avonden en weekenden bij.

 • En als je nog niet genoeg keuzestress hebt, mag je ook nog kiezen tussen parttime of fulltime werken. We zijn flexibel dus laten we praten over jouw wensen.

Solliciteren?


Dus, als je hebt gedroomd van werken op een plek waar vakanties nooit eindigen en zwembaden een serieuze zaak zijn? Verdrink dan niet in twijfels, maar solliciteer direct.