Medewerker Schoonmaak

Solliciteer nu

Medewerker Schoonmaak

Werken in een gezellig team, let op: alleen voor vroege vogels!

Kom jij dit team versterken?

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Onze horeca is een belangrijk onderdeel van het park, nog belangrijker is dat deze horeca gelegenheden goed schoon gehouden worden: hiervoor zoeken we een collega.

Over jouw (mogelijk) nieuwe job!

Als medewerker schoonmaak komt je te werken in een gezellig en divers team. Een team met ochtendmensen want: jij bent al aan de slag voordat de rest van het park ontwaakt! Je start tussen 5.00 uur en 6.00 uur en zorgt er samen met je collega's voor de alle restaurants weer spik en span zijn voordat ze open gaan! 

Wie ben jij?

Je vind het niet erg om vroeg op staan en werkt graag in een lekker tempo. Werken in een divers team van verschillende culturen spreekt je aan. Je verstaat en begrijpt een woordje Nederlands of Engels en kunt je ook uitdrukken in een van deze talen. 

Bij werken op het mooiste vakantiepark hoort natuurlijk ook werken in het weekend bij, dit doe je om de week. Doordat we het hele jaar door geopend zijn hebben we ook het hele jaar werk. 

Jij krijgt:

• Een contract voor 24 uur

• Een salaris conform CAO Horeca, maar ook veel extraatjes: o.a. GRATIS zwemmen, adventure golf, leuke uitjes en feestjes!

• Reiskostenvergoeding >10 km enkele reis, met een maximum van netto € 300,- per maand

• Bedrijfskleding 

En daarnaast:

Je gaat werken bij een bedrijf wat zich koploper in de markt mag noemen. We zijn snel gegroeid, trots op wat we al bereikt hebben en we delen graag alle opgedane kennis met je. 

Daar waar je kennis bij aanvang misschien tekort schiet, zorgen we er uiteraard voor dat er ruimte ontstaat om die kennis bij te spijkeren. Daarnaast hebben we een E-Learning Academy, waar je naar eigen behoefte héél veel trainingen kunt volgen. 

"Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...

Plezier maken, verbinden én verrassen, daar staan wij voor.
Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar.

Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Solliciteer eenvoudig online

Wil je ons team komen versterken als medewerker schoonmaak? Klik dan op onderstaande button en wie weet maakt jouw lach binnenkort (een deel) van onze dag 😃!