Medewerker groenvoorziening

Solliciteer nu

Medewerker groenvoorziening

Ben jij iemand die graag buiten werkt en heb jij groene vingers? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Heb jij al ervaring in de groenvoorziening? Mooi! Mis jij nog specifieke kennis? Dan leren wij je graag meer over ons mooie vak.

Wat ga je doen?

Samen met jouw team zorg je voor een opgeruimde en groene omgeving. Jij bent een echt buitenmens en vindt het heerlijk om met groot materieel te werken zoals onder andere een tractor, kettingzaag en een bosmaaier. Jouw werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. 

Waar kom je te werken?

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows.

Wat krijg je van ons: 

  • Een salaris conform CAO Recreatie schaal 4, maar ook veel extra’s o.a: gratis zwemmen, adventure golf en hyper bowling. Daarnaast krijg je 50%korting op je vakantie @Leistert en organiseren wij de tofste personeelsfeesten en een personeelsbarbecue;
  • Reiskostenvergoeding >10 km enkele reis, met een maximum van netto € 300,- per maand;
  • Bedrijfskleding zodat je veilig kunt werken.

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

  • Jij bent een echte aanpakker;

  • Als je een licentie gewasbestrijding en/of een licentie ongediertebestrijding op zak hebt is dit mooi meegenomen, maar géén vereiste! 

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Medewerker groenvoorziening? Dan horen we graag van je!