Medewerker Bediening Speeljungle

Solliciteer nu

Medewerker Bediening Speeljungle

Ben jij enthousiast, spontaan, gastgericht en werk jij graag in een omgeving waar veel kinderen spelen? Heb je al ervaring in de horeca, mooi! Nog niet? Dan leren we je graag meer over ons mooie vak.

Wat ga je doen?

Als medewerker bediening in de speeljungle kom je te werken in onze indoor speeltuin. Jij zorgt ervoor dat onze gasten het aan niets ontbreekt. Bij jou aan de bar worden  drankjes en kleine snacks besteld. Daarnaast heb jij een scherp oog voor veiligheid zodat onze kleinste gasten veilig kunnen spelen in de speeljungle. 

Als vaste medewerker ondersteun jij de 1ste medewerker in het aansturen van weekend- en vakantiekrachten. 

Waar kom je te werken?

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows. Onze horeca is een belangrijk onderdeel van het park; in onze restaurants laten we onze gasten genieten van een lekker hapje en drankje!

Wat krijg je van ons: 

  • Een salaris conform CAO Horeca schaal V, maar ook veel extra’s o.a: gratis zwemmen, adventure golf en hyper bowling. Daarnaast krijg je veel korting op je vakantie @Leistert en organiseren wij de tofste personeelsfeesten en een personeelsbarbecue;
  • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur van een jaar met intentie om dit te verlengen;
  • Reiskostenvergoeding >10 km enkele reis, met een maximum van netto € 300,- per maand;
  • Een pensioensregeling bij Horeca en Catering;
  • De mogelijkheid om te wonen op het park als je te ver weg woont

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent gemiddeld 24 uur per week beschikbaar;

  • Je komt graag in contact met de gasten, luistert goed naar de wensen en behoeften van de gast, en kunt deze vertalen naar acties;

  • Je vindt het niet erg om te werken wanneer andere vakantie hebben;

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Medewerker Bediening in de speeljungle? Dan horen we graag van je!