Medewerker bediening

Solliciteer nu

Medewerker Bediening

Ben jij enthousiast, spontaan en gastgericht? Zet jij net dat extra stapje om onze gasten te verrassen? Heb je al ervaring in de horeca, mooi! Nog niet? Dan leren we je graag meer over ons mooie vak.

Wat ga je doen?

Als medewerker bediening kom je te werken in één of meerdere van onze restaurants. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat je onze gasten een onvergetelijk ontbijt, lunch of diner bezorgd. Je hebt veel inspraak in je werkzaamheden en welke locatie je voorkeur heeft. We laten je de eerste periode graag kennis maken met alle restaurants.

Als vaste medewerker ondersteun jij de 1ste medewerker in het aansturen van weekend- en vakantiekrachten. 

Waar kom je te werken?

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows. Onze horeca is een belangrijk onderdeel van het park; in onze restaurants laten we onze gasten genieten van een lekker hapje en drankje!

Wat krijg je van ons: 

  • Een salaris conform CAO Horeca schaal V, maar ook veel extra’s o.a: gratis zwemmen, adventure golf en hyper bowling. Daarnaast krijg je veel korting op je vakantie @Leistert en organiseren wij de tofste personeelsfeesten en een personeelsbarbecue;
  • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met intentie om dit te verlengen;
  • Reiskostenvergoeding >10 km enkele reis, met een maximum van netto € 300,- per maand;
  • Een pensioensregeling bij Horeca en Catering;
  • De mogelijkheid om te wonen op het park als je te ver weg woont

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

  • Je werkt graag samen met je collega’s;

  • Je komt graag in contact met de gasten, luistert goed naar de wensen en behoeften van de gast, en kunt deze vertalen naar acties;

  • Je vindt het niet erg om te werken wanneer andere vakantie hebben;

  • Je kunt ervoor kiezen parttime of fulltime te werken. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Medewerker Bediening? Dan horen we graag van je!