Kok

Solliciteer nu

Kok

Werk jij graag met de modernste apparatuur? Zie jij het als een uitdaging om in een grotere horeca zaak te werken? En ben jij een kok die motiveert en inspireert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als kok ga je werken in de keuken van in Via Verde, de voorbereidingen doen voor Grillo of koken in La Selva Food & Drinks. Samen bepalen we waar jouw voorkeur naar uit gaat en natuurlijk ben jij flexibel om een keer ergens in te springen waar nodig.  

Waar kom je te werken?

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows. Onze horeca is een belangrijk onderdeel van het park; in onze restaurants laten we onze gasten genieten van een lekker hapje en drankje!

Wat krijg je van ons: 

  • Een salaris conform CAO Horeca, maar ook veel extra’s o.a: gratis zwemmen, adventure golf en hyper bowling. Daarnaast krijg je veel korting op je vakantie @Leistert en organiseren wij de tofste personeelsfeesten en een personeelsbarbecue;
  • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met intentie om dit te verlengen;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km vanaf > 10 km enkele reis met een maximum van netto €300,- per maand;
  • Een pensioensregeling bij Horeca en Catering;
  • De mogelijkheid om te wonen op het park als je te ver weg woont

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

  • Je werkt graag samen met je collega’s met verschillende achtergronden en culturen;

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding of veel ervaring als kok.

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Medewerker kok? Dan horen we graag van je!