Front office Manager

Solliciteer nu

Front Office manager

Als Front Office manager ben jij in staat om het team receptie en entree te laten groeien. Jij durft beslissingen te nemen, toont leiderschap en ziet zaken niet als een probleem maar als een uitdaging! Die uitdaging, ga jij maar wat graag aan! Je bent ook onderdeel van het MT team, samen werken jullie aan een nog mooiere toekomst voor de Leistert.

Wat ga je doen?

Als front office manager ben je onderdeel van twee teams. Het team receptie en entree dat jij als manager aanstuurt én het MT: een team met operationeel managers die samen het reilen en zeilen op het park bepalen en vooral ook werken aan een nog mooiere toekomst voor Recreatiepark de Leistert.

Over jouw rol op de front office: jij bent in staat om het team te laten groeien, om iedereen in zijn of haar kracht te zetten en om een fijne werksfeer te creëren. Ontwikkeling vinden we belangrijk, zowel op persoonlijk vlak als in de samenwerking in het team. We hebben het doel om de meest gastvriendelijke Front office te zijn, help jij ons dit te behalen? Hoe je dit samen met je team aanpakt is aan jou, je krijgt hierbij veel vrijheid maar verwachten dan ook dat jij je verantwoordelijkheid pakt. Je bent eindverantwoordelijk voor  alle werkzaamheden op je afdeling, maar draagt ook bij aan beleid, maakt processen steviger en makkelijker en zorgt voor een goede score op gasttevredenheid.

Het team bestaat momenteel uit twee 1ste medewerkers die de afdeling operationeel aansturen. Daarbij werken er 8 receptionistes, een aantal hulpkrachten en hebben we regelmatig stagiaires. Bij de entree zijn 3 vaste collega’s werkzaam en ook daar zetten we hulpkrachten in voor de weekenden en vakanties.

Over jouw rol in het MT: jij bent in staat om samen met je collega's verder te denken; wat heeft het park in de toekomst nodig? Welke keuzes dragen hier aan bij? Hoe zorgen we dat we alle afdelingen samen werken? Natuurlijk hou je hier je eigen afdeling in je achterhoofd maar kijk je ook vooral naar de organisatie als geheel. 

Wanneer je bij ons komt werken:

 • Krijg jij de kans om je leiderschapsskills verder te ontwikkelen middels een mooi opleidingstraject. Je neemt deel aan Mastering your Excellence en volgt masterclasses met het MT om echt met persoonlijk leiderschap aan de slag te gaan.
 • Krijg je een arbeidsovereenkomst van een jaar met intentie om dit te verlengen;
 • Ontvang je een salaris conform CAO Recreatie schaal 8 (€3219,19 - €3884,85) of 9 (€3577,24 - €4323,14) dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering.
 • Maar ook veel extra’s o.a: gratis zwemmen en adventure golf en veel korting op je vakantie @Leistert. Daarnaast organiseren wij de tofste personeelsfeesten en een personeelsbbq;
 • Krijg je een reiskostenvergoeding van €0,21 per KM vanaf >10 km enkele reis, met een maximum van netto € 300,- per maand;
 • Ben je aangesloten bij het ABP pensioenfonds, waarbij wij als werkgever 70% betalen en jij maar 30%. 

Waar kom je te werken? 

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows.

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt management- of leidinggevende ervaring, dit is een harde eis.

 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan bij een receptie of in ieder geval in de Hospitality sector.

 • Je bent bij  fulltime (38 uur) beschikbaar, 32 uur is ook bespreekbaar;

 • Je kunt prioriteiten stellen, toont daadkracht en bent accuraat;

 • Je hebt een helicopterview, jij ziet het grotere plaatje zowel in je team als de organisatie;

 • Je zit vol energie en hebt zin in deze uitdaging!

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Front Office Manager? Dan horen we graag van je! Meer weten? Mail dan naar werken@leistert.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!