Financieel manager

Solliciteer nu

Financieel manager

Ben jij een ervaren financieel manager met een scherp oog voor cijfers, rapportages en analyses en heb je daarnaast bewezen leiderschapsvaardigheden? Heb jij ambitie om een sleutelrol te spelen in het managementteam (MT) van de Leistert? 

Wat ga je doen?

Als Financieel manager ben je onderdeel van het MT en geef je leiding aan een team van 3 financieel administratieve medewerkers. Taken van deze collega’s zijn het vastleggen van de financiële feiten, het maken van diverse rapportages en het voeren van de salarisadministratie. Jij bent als manager verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van financiële processen voor 3 entiteiten: Stichting Recreatiepark de Leistert, Buitenhof de Leistert B.V. en Horeca de Leistert B.V.

Binnen de functie beweeg je je tussen de rollen van business controller en compliance controller. Vanuit de rol van business controller treedt je op als adviseur voor het management en de directie. Jij geeft advies over strategische- en organisatievraagstukken vanuit bedrijfskundig perspectief. Je bewaakt en optimaliseert financiële en operationele prestaties ter realisatie van de bedrijfsdoelstellingen. Tegelijkertijd heb je een scherp oog voor compliance, ervoor zorgend dat financiële processen en rapportages voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Naast bovengenoemde taken zal je functie bestaan uit: periodieke verslaglegging, intern en externe rapportages, opstellen van de jaarrekeningen, vennootschappelijk en geconsolideerd en het maken van bedrijfseconomische analyses. Je bent systeemverantwoordelijk voor de financiële planning & control cyclus. De Financieel manager is verantwoordelijk voor het budgetteringsproces. Je voert interne controles uit, stelt vragen en stuurt bij waar nodig. Daarnaast liggen er ook nog mooie kansen is het optimaliseren van processen.

Goed om te vermelden is dat de huidige financieel manager richting pensioengerechtigde leeftijd gaat en een stapje terug doet in zijn functie. Hij blijft een tijdje bij ons werkzaam en zorgt voor een uitgebreide overdracht. 

Wij bieden jou:

 • Een salaris boven CAO, we bespreken graag wat past op basis van kennis en ervaring. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering;

 • Een pensioen bij het ABP, waarbij wij als werkgever 70% betalen en jij als werknemer 30%;
 • Een mooi opleidingstraject om je leiderschap skills nog meer te ontwikkelen. Je neemt deel aan de cursus Mastering Your Excellence en volgt masterclasses met het MT om echt met persoonlijk leiderschap aan de slag te gaan;

 • Reiskostenvergoeding van €0,23 vanaf 10 KM enkele reis met een maximum van €300;

 • Veel extra’s o.a. gratis zwemmen, adventure golf, hyperbowling en korting op je vakantie @ Leistert. Daarnaast organiseren wij de leukste personeelsfeesten, personeelsbbq en nog meer!

Waar kom je te werken? 

Recreatiepark de Leistert is een 5* vakantiepark gelegen in het hart van Midden-Limburg, tussen de Peel en de Maas. Dit familiepark biedt alles, maar dan ook écht alles, voor dat heerlijke vakantiegevoel: samen plezier maken, onthaasten en tijd voor elkaar. Van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows.

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting Accountancy, Financieel management, Finance & Control of vergelijkbaar;

 • Minimaal 15 jaar ervaring in de financiële richting waarvan minimaal 5 jaar in een eindverantwoordelijke rol;

 • Je hebt ervaring binnen een MKB-organisatie. Wij mogen ons een middelgrote MKB organisatie noemen;

 • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur);

 • Je handelt vanuit data driven perspectief;

 • Je bent communicatief sterk en in staat om tegengas te geven waar nodig;

 • Je herkent je in de volgende competenties of vaardigheden: zelfstandig, accuraat, discreet, initiatiefrijk;

 • Wij gebruiken de applicatie Exact en het rapportage tool Sumatra, ervaring hierin is fijn!

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Financieel manager? Dan horen we graag van je! Meer weten? Mail dan naar werken@leistert.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!