BBL Leerling Hospitality

Solliciteer nu

Hospitality de Leistert BBL

Vanaf februari heb je bij recreatiepark de Leistert de mogelijkheid om jouw niveau 2 diploma Hospitality te gaan behalen. Samen met het Summa College in Eindhoven en onze partner Vebego Cleaning Services hebben we een supermooi traject voor jou samengesteld. Het eerste jaar is algemeen hospitality, daarna ga je je specialiseren en na 2 jaar heb je een diploma én een baan!

Werken en leren op één locatie

Binnen de opleiding Hospitality maak je kennis met zowel de horeca als de facilitaire dienstverlening. Het Summa college verzorgt deze lessen maar het unieke is: de docent komt naar de Leistert! Geen lange reizen naar Eindhoven, maar lekker les krijgen midden op het park: daar waar het te doen is. Je kunt alle theorie die je leert direct in de praktijk brengen. Je volgt de lessen samen met je collega’s die ook op het recreatiepark werkzaam zijn. Niet alleen erg gezellig, maar ook handig! Samen volgen jullie het hele traject, dus kunnen onderling elkaar ook helpen waar nodig.


De opleiding

Tijdens het eerste jaar ga je aan alle werkzaamheden proeven, zo ontdek jij wat je leuk vindt en waar je talent ligt. Je komt te werken in de keuken, de bediening en de schoonmaak. Je leert hier een goede basis en in het twee jaar kies je een specialisatie en uitstroomrichting. Je sluit het traject af met een diploma als Kok, Gastheer-/vrouw of medewerker facilitaire dienstverlening.

Over recreatiepark de Leistert

De Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows. Ons park is ruim 200 voetbalvelden groot. Een park bomvol faciliteiten voor jong en oud, ligt klaar om ontdekt te worden!

Bij de Leistert worden bijzondere herinneringen gemaakt en vriendschappen voor het leven gesloten. Dat gebeurt tijdens een welverdiende vakantie of juist wanneer je knetterhard aan het werk bent. Plezier en lachen staat bij ons voorop. Een brede lach op ons gezicht, dát is wat medewerkers en gasten verbindt.

Samen met collega's zorg jij voor een onvergetelijke vakantiebeleving bij onze gasten. Wij gaan daarin 'next level', verder dan tevreden gasten. Wij willen verrassen én onderscheiden. De drive om dit met het hele team te doen, maakt ons ongekend sterk.

Dit krijg je:

• Een fijne werkplek waar je 24 tot 32 uur jezelf kunt blijven ontwikkelen;

• Je krijgt betaald en daarnaast betalen wij je opleidingskosten;

• Invloed op je rooster en geen nachtwerk, wel hoort werken in de avonden en weekenden erbij;

• Wonen op het park als je wil;

• Een gezellig team en veel personeelsactiviteiten! 

"Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...

Plezier maken, verbinden én verrassen, daar staan wij voor.
Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar.

Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Belangrijke kenmerken van deze functie:

Salaris en wij betalen je opleidingskosten

Reiskostenvergoeding
> 10km enkele reis

Pensioen bij het ABP pensioenfonds

Altijd gratis zwemmen & adventure golf

Solliciteer eenvoudig online

Kost je maar 2 minuutjes 😉

Wil je ons team komen versterken als medewerker in ons mooie zwembad? Klik dan op onderstaande button en wie weet maakt jouw lach binnenkort (een deel) van onze dag 😃!