Assistent Manager Zwembad

Solliciteer nu

Assistent Manager Zwembad

Jij ondersteunt de manager in aansturing van zowel shiftleaders als vaste medewerkers op de vloer. Je maakt roosters, hebt veel extern contact en borgt processen rondom bijvoorbeeld veiligheid. Durf jij leiding te geven en neem jij snel beslissingen? Dan zoeken wij jou!

Wanneer je bij ons komt werken:

  • Start je met een inwerktraject en neem je deel aan een spetterende Kick off;
  • Krijg je een arbeidsovereenkomst van een jaar met intentie om dit te verlengen;
  • Ontvang je een salaris conform CAO Recreatie schaal 6, maar ook veel extra’s o.a: gratis zwemmen en adventure golf en veel korting op je vakantie @Leistert. Daarnaast organiseren wij de tofste personeelsfeesten en een personeelsbbq;
  • Krijg je een reiskostenvergoeding van €0,21 per KM vanaf >10 km enkele reis, met een maximum van netto € 300,- per maand;
  • Ben je aangesloten bij het ABP pensioenfonds, waarbij wij als werkgever 70% betalen en jij maar 30%. 

Wat ga je doen?

Als Assistent Manager Zwembad bouw je mee aan het team van zwembadmedewerkers. Jij stuurt de ploegleiders en vaste medewerkers functioneel aan en helpt hen in de aansturing van vakantiekrachten en stagiaires. Je bent betrokken bij het ontwikkelen van het team door sollicitatiegesprekken te voeren met potentiële collega's. Dit doe je samen met de manager of je collega's van HRM.

Daarnaast ondersteun je de manager van het zwembad door het maken van roosters, en onderhoud je contact met externen. Ook ondersteun je bij het maken van budgetten, toekomstplannen en innovaties van zwembadtechnieken. Je draagt mede verantwoordelijkheid voor de werkprocessen, veiligheidsvoorschriften en protocollen in het zwembad en past deze aan waar nodig.

Doordat je mee draait in het rooster van toezichthouden zorg je dat gasten veilig kunnen zwemmen in een schoon zwembad en onderneem je op gepaste manier actie wanneer nodig. Je bent een aanspreekpunt voor gasten.

Waar kom je te werken? 

Recreatiepark de Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland en is één van de grootste parken van ons land! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje; van basis kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows.

Het zwembad is een belangrijk onderdeel van het park. In het binnen- en buitenbad laten we onze gasten genieten van al het waterpret dat we te bieden hebben.

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een EHBO diploma en ZRZ certificaat (zwemmend redden voor zwembaden) of bent bereid deze op onze kosten te behalen wanneer je deze nog niet hebt;

  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, 32 uur is ook bespreekbaar;

  • Wanneer je zwembad en/of leidinggevende ervaring hebt is dat een pré.

  • Je hebt technisch inzicht en interesse in (onderhouds)techniek.

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Assistent Manager Zwembad? Dan horen we graag van je!