Allround technisch medewerker

Solliciteer nu

Allround technisch medewerker

Ben jij een gastgericht, pro-actieve techneut die zich graag op verschillende vlakken inzet? Zet jij net dat extra stapje om te zorgen dat onze gasten een super mooie vakantie hebben? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als allround technisch medewerker. Jij lost storingen op in onze verhuuraccommodaties, kampeerplaatsen of faciliteiten, verricht preventief onderhoud en hebt een rol in het verwezenlijken van onze dromen voor de toekomst van de Leistert, namelijk nieuwe projecten om de Leistert nog mooier te maken.

Je laat je niet uit het veld slaan als het even tegenzit en je gaat geen uitdaging uit de weg, je denkt graag in oplossingen. Dit doe je niet alleen, maar samen met collega’s. Je komt te werken in het team van de facilitaire dienst dat bestaat uit collega’s van de technische dienst en groenvoorziening. De schoonmaak valt ook onder de facilitaire dienst maar is uitbesteed aan Vebego cleaning services.

Belangrijk vinden wij dat je lol hebt in je werk en dat je dit ook uitstraalt. Jij bent een belangrijke schakel in het verblijf van de gasten, zo bezorg je meer dan 120.000 gasten per jaar een mooi verblijf. 

Waar kom je te werken?

Een leuke werkplek waar je lekker in een informele sfeer kunt werken, met korte lijntjes en vooral veel gezelligheid. We bieden je een jaarcontract met de intentie om voor langere tijd verder te gaan!

Je komt te werken in een organisatie dat zich koploper in de markt mag noemen, een dynamische organisatie waar we er zijn voor de gasten maar ook voor onze medewerkers. 


Wat krijg je van ons: 

  • Start je met een inwerktraject en neem je deel aan een spetterende Kick off;
  • Een salaris conform cao recreatie schaal 6 (€2503,89 - €3152,21), maar ook veel extra’s o.a: gratis zwemmen, adventure golf en hyper bowling. Daarnaast krijg je veel korting op je vakantie @Leistert en organiseren wij de tofste personeelsfeesten en een personeelsbarbecue;
  • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met intentie om dit te verlengen;
  • Reiskostenvergoeding >10 km enkele reis, met een maximum van netto € 300,- per maand;
  • Een pensioensregeling bij het ABP waarbij wij als werkgever 70% betalen en jij maar 30%;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Bedrijfskleding, waar nodig veiligheidskleding en alle spullen om fijn en veilig te kunnen werken.

 "Jouw lach maakt onze dag"

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen...


Verbinden
, verrassen én lachen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega's onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Wat vragen wij van jou?

Je bent iemand met een brede basiskennis van techniek en hebt hiervoor een opleiding op MBO niv. 3 of 4 afgerond. Bij voorkeur heb je al ervaring in vergelijkbare werkzaamheden. Mis je nog specifieke kennis? Dan leren wij het je!

Onze ideale collega kan goed omgaan met ad hoc werkzaamheden, veranderingen en wordt enthousiast van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken.

Zodra je ingewerkt bent ga je ook weekend- en storingsdiensten draaien. Dit betekent concreet dat je 2 weekenden per 7 weken werkt, daar tegenover staat dat je ook door de week wel eens vrij bent! Storingsdienst betekent dat je ook in de avond en nacht bereikbaar en beschikbaar bent. Het is daarom fijn als je niet al te ver van het park woont, denk aan ongeveer 20 autominuten. 


Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als allround medewerker technische dienst? Dan horen we graag van je!